Om oss

Vår vision är att vara det självklara valet av IT-partner som med omtanke, hängivenhet och tydlighet kommer att bidra till ett säkert och stabilt framtida företagande.

en grupp människor som dricker kaffe tillsammans

Vi har sedan starten 2006 arbetat för att öka medvetenheten om och kunskapen kring IT-säkerhet och hjälpt flera företag genom att införa proaktiv IT och innovativa affärskontinuitetslösningar. Det unika med oss är inte att vi är ett litet familjärt IT-bolag med möjlighet och förmåga att drifta stora som små företag och organisationer. Det unika med oss är våra tjänster och produkter, de brinner vi mycket för.

Vi har trevliga, kunniga och generösa supporttekniker som med snabba svarstider på telefon och ärenden ser till att du snabbt kan återgå till verksamheten. Vi har en hög kompetensnivå, som tillsammans med våra IT-verktyg kommer att ge dig den trygghet som du kan förvänta dig.

en man sittandes vid ett träd

Ett genomarbetat säkerhetstänk är något som vi prioriterar högt i vår organisation. En av våra viktigaste uppgifter är att stärka ditt företags förmåga till fortsatt verksamhet vid alla typer av IT-störningar eller händelser. Likaså att kritiska processer kan återstartas inom en för verksamheten tolerabel tidsrymd. Planeringen av ditt företags affärskontinuitet skapar kunskap om hur du på ett kostnadseffektivt sätt, kan förebygga och begränsa konsekvenserna av avbrott i verksamhetens kritiska processer och aktiviteter.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att ringa oss på 08-93 11 20 och följa anvisningarna i växeln.

Är ni befintlig kund kan ni skapa ett ärende genom att skicka ett mail till helpdesk@entera.se