Nätverk som tjänst

Vi levererar ert fasta -och trådlösa nätverk som en tjänst, där allt från hårdvara och licenser till drift och underhåll ingår. Utan bindningstid!

bild som symboliserar identitetsskydd

Entera Networking Services är en molnbaserad tjänst där vi levererar ett snabbt stabilt nätverk & WiFi, med hög bandbredd och täckning samt hög tillförlitlighet. Nätverk & WiFi som tjänst från Entera innebär att vi levererar det lokala nätverket och trådlösa nätverket som en tjänst, där allt från hårdvara och licenser till drift och underhåll ingår. Med Entera Networking Services så får du en tillförlitlig och skalbar lösning att växa i, och det är enkelt att bygga ut det med fler switchar, accesspunkter och platser. Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd att vi inte har någon bindningstid på tjänsten!

Fördelar med nätverk som en tjänst

Det är enkelt att installera, snabbt, smidigt, molnbaserad administration, hög täckningsgrad, hög tillförlitlighet, flexibelt och skalbart!

FAQ

Hur funkar det?

En molnbaserad kontrollenhet styr alla switchar & accesspunkter, oavsett var dessa är placerade. Om ni snabbt vill få ut en accesspunkt till en ny plats så konfigurerar vi den och skickar den till er. Allt ni behöver göra är att koppla in nätverkskabeln och ni är igång.

Vad använder ni för hårdvara?

Vi levererar endast Enterprise produkter fast till Small Business priser. Vi har en accesspunkt som fungerar både utomhus & inomhus. Våra switchar finns med 10, 24 och 48 portars modeller. Alla med Power Over Ethernet på alla portar.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att ringa oss på 08-93 11 20 och följa anvisningarna i växeln.