IT-hälsokontroll

Hur mår er IT egentligen? Företags IT-miljöer blir allt mer komplexa och därmed svåra att hantera. De flesta företag löser de problem som är uppenbara reaktivt.

bild som symboliserar IT-hälsokontroll

Entera IT-hälsokontroll ger er chansen att återta kontrollen att skapa en IT-drift som fungerar. I tjänsten ingår en inventering av hårdvaror, mjukvaror och hur de används, licenser, prestanda, samt den grundläggande säkerheten på arbetsstationer och servrar.

Rapporten innehåller en kartläggning och riskanalys. Vi rapporterar till dig om de eventuella problem och sårbarheter som finns. Du väljer själv vad du vill göra med informationen du fått från oss. Självklart kan vi styra dig i rätt riktning och hjälpa dig ta rätt beslut.

FAQ

Behöver vi göra en IT-hälsokontroll?

Ja absolut. Oavsett hur mycket eller lite tid ni lägger på er IT-miljö är det svårt att ha koll på allt. Vi gör inte kontrollen för att visa på alla fel som er interna IT kanske gör utan för att hitta eventuella brister men även för att visa allt som de gör rätt. Vi vill hjälpa er att ta rätt beslut och lägga åtgärderna på rätt saker.

Vad menas med en IT-hälsokontroll?

Det liknar lite när ni går till doktorn och ser om alla dina värden är bra och om ni mår bra. På samma sätt använder vi ett antal testverktyg samt utför en kort intervju med den som är ansvarig för er IT. Därefter levererar vi en rapport på vad ni bör tänka på och kan även leverera direkta åtgärder som bör vidtas för att upprätthålla funktionalitet och säkerhet.

Kontakta oss

Det går självklart även bra att ringa oss på 08-93 11 20 och följa anvisningarna i växeln.