Digital marknadsföring

hem / Digital marknadsföring

Vad är sökmotoroptimering (SEO) och varför behöver jag det?

SEO som på engelska står för Search Engine Optimization och på svenska översätts till Sökmotoroptimering är ett sätt att förbättra och optimera din hemsida med syftet att få den att synas högre bland sökresultaten för de sökorden som ett företag önskar. Det är ett samlingsnamn för olika metoder och tekniker som hjälper en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultatet av en sökning.

Genom att använda SEO så blir det lättare för nuvarande och blivande kunder att hitta till din hemsida när de söker efter den tjänst eller produkt som du erbjuder.

Vad kan Entera erbjuda inom SEO & Google Ads?

Vi på Entera har en lång bakgrund inom IT och utveckling där vi kan bidra med tung teknisk erfarenhet samt ett modernt och innovativt nytänkt inom marknadsföring. Detta anser vi är nyckelord när de kommer till en framgångsrik digital marknadsföring för företag.

Vi besitter all denna kompetens och hjälper företag enligt överenskommelse att analysera, planera, skräddarsy relevanta och korrekta sökord, utvärdera nuvarande situation på webbplats, rapportering och uppföljning.

Digital Marknadsföring

Google Ads & Analytics

Entera hjälper företag att framgångsrikt annonsera på Google Ads. Det krävs tekniska kunskaper, noggrann analys och uppföljning samt en detaljerad planering. Med hjälp av våra tekniska kunskaper kan vi tillsammans med ert företag inte bara hjälpa er med sökordsannonsering så ni får tidiga positioner på Google och öka trafik på eran hemsida utan även hjälpa er att finna rätt målgrupp och specifikt nå ut till dom med kvalificerade annonser.

Vi hjälper och tillhandahåller er även med statistik från Google Analytics där vi gör en webbanalys och presenterar resultatet för företagets hemsida och utvärderar det tillsammans med er.

Hur hamnar jag högre upp på Google?

Att använda sig av SEO är något som med stor sannolikhet kan hjälpa din hemsida att hamna högre på Google. Men det finns aldrig några garantier och idag finns det hög konkurrens på marknaden i många branscher. Men genom att ha en välarbetad och detaljerad SEO strategi så ger man sitt företag de bästa möjliga förutsättningarna. Att klättra på Google är en långvarig process som inte sker över en natt utan kan ta månader av planering, uppdatering och förvaltning.

Vi på Entera hjälper er att satsa på rätt innehåll på hemsidan, hitta relativa inlänkningar, välja marknadens mest attraktiva sökord samt tillhandahåller er relevanta och marknadsledande "Title", "Description" och "Keywords" metataggar. Allt detta ökar chanserna och snabbar på processer för en hemsida att klättra på bland annat Google-rankings samt bidrar också till att det är enklare och mer relevant att hitta eran hemsida för era kunder.

Vi hjälper dig att ligga steget före dina konkurrenter och varför ska du välja Entera?

De flesta köpen i dagens läge startar med ett sök på webben – det är därför viktigt att ditt företags hemsida har så goda förutsättningar som möjligt att synas högst upp på till exempel Google. Vi hjälper er att ligga steget före konkurrenter genom att bland annat:

  • Guider, analyser & utvärderingar som hjälper dig att hamna på högre placering i sökmotorerna.
  • Vi levererar förbättringsförslag & rekommendationer för ert företag.
  • Tillhandahåller rapporter som visar resultat och möjligheter till förbättring.
  • Levererar statistik från konkurrenter så att du alltid kan ligga steget före dina konkurrenter.
  • Hjälper dig att optimera din webbplats för leadsgenerering.

Vad kostar det?

Vi jobbar fram en fast eller rörlig kostnad tillsammans med ert företag beroende på vad exakt ni önskar samt hur situationen ser ut.

Vi tror på vår produkt och är självsäkra i det vi gör och erbjuder därför endast 30 dagars uppsägningstid om ni inte skulle vara nöjd med vårat arbete.

08 93 11 20

ÖPPETTIDER
Måndag - Torsdag 08:00 - 17:00 Fredagar 08:00 - 16:00
Lunchstängt 12:00 - 13:00

Support@entera.se

Maila oss dygnet runt!

Munkforsplan 33, 7 tr

123 47 FARSTA

Partners & Certifikat