IT-hälsokontroll

hem / IT-hälsokontroll

Vi hjälper dig att lägga grunden för en säker IT-miljö!

Proaktiv & strategisk IT-support

Företagens IT-miljöer blir allt mer komplexa och därmed svåra att hantera, inte minst på grund av att antalet laptops ökar så snabbt och medarbetarna blir mobila. De flesta företag löser de problem som är uppenbara reaktivt.

Entera IT-hälsokontroll ger er chansen att återta kontrollen att skapa en IT-drift som fungerar. I tjänsten ingår en inventering av hårdvaror, mjukvaror och hur de används, licenser, prestanda, samt den grundläggande säkerheten på arbetsstationer och servrar.

Rapporten innehåller en kartläggning och riskanalys. Vi rapporterar till dig om de eventuella problem och sårbarheter som finns. Du väljer själv vad du vill göra med informationen du fått från oss. Självklart kan vi styra dig i rätt riktning och hjälpa dig ta rätt beslut.

Vanliga frågor gällande IT-hälsokontroll

Det liknar lite när du går till doktorn och ser om alla dina värden är bra och om du mår bra. På samma sätt använder vi ett antal testverktyg samt utför en kort intervju med den som är ansvarig för er IT. Därefter levererar vi en rapport på vad ni bör tänka på och kan även leverera direkta åtgärder som bör vidtas för att upprätthålla funktionalitet och säkerhet.

Vi använder oss av Network Detectives verktyg i första hand men vid mera djupdykningar så har vi även tillgång till Auvik och även Kaseyas verktyg. Våra tekniker är experter på att utnyttja dessa på rätt sätt för att få fram bra resultat som hjälper er verksamhet.

Absolut. Oavsett hur mycket eller lite tid ni lägger på er ITmiljö är det svårt att ha koll på allt. Vi gör inte kontrollen för att bara visa på alla fel som er interna IT kanske gör utan även för att visa allt som de gör rätt. Vi vill hjälpa er att ta rätt beslut och lägga åtgärderna på rätt saker.

08 93 11 20

ÖPPETTIDER
Måndag - Torsdag 08:00 - 17:00 Fredagar 08:00 - 16:00
Lunchstängt 12:00 - 13:00

Support@entera.se

Maila oss dygnet runt!

Munkforsplan 33, 7 tr

123 47 FARSTA

Partners & Certifikat