Om oss

hem / om oss

Beskrivning och bakgrund

ENTERA AB - EN MÅNGFACETTERAD IT-PARTNER

Hej och välkommen till Entera AB!
Vi tycker att det är riktigt roligt att du besöker vår hemsida. Här kommer du att få en inblick i hur vi arbetar, tänker och resonerar i vår relation med just ditt företag. Det unika med oss är inte att vi är ett litet familjärt IT-bolag med möjlighet och förmåga att drifta stora som små företag och organisationer. Det unika med oss är våra tjänster och produkter, de brinner vi mycket för.

Vi har ett eget utvecklingsteam som ständigt arbetar med förbättringar av dessa. Teamet arbetar för att automatisera så många av våra rutiner som möjligt - de ska vara enkla, smidiga och effektiva. Det gäller både arbets- och IT relaterade rutiner. Vi har trevliga, kunniga och generösa supporttekniker som med snabba svarstider på telefon och snabb support, från anmälan till lösning på ärendet, ser till att du snabbt kan återgå till verksamheten. Vi har en hög kompetensnivå, som tillsammans med våra IT-verktyg kommer att ge dig den trygghet som du kan förvänta dig.

Ett genomarbetat säkerhetstänk är något som vi prioriterar högt i vår organisation. En av våra viktigaste uppgifter är att stärka ditt företags förmåga till fortsatt verksamhet vid alla typer av IT-störningar eller händelser. Likaså att kritiska processer kan återstartas inom en för verksamheten tolerabel tidsrymd. Planeringen av ditt företags affärskontinuitet skapar kunskap om hur du på ett kostnadseffektivt sätt, kan förebygga och begränsa konsekvenserna av avbrott i verksamhetens kritiska processer och aktiviteter.

Vi har sedan starten 2006 arbetat för att öka medvetenheten om och kunskapen kring IT-säkerhet och hjälpt flera företag genom att införa proaktiv IT och innovativa affärskontinuitetslösningar. Genom våra lösningar kan vi sänka dina IT-kostnader, avsevärt minska driftavbrotten, dramatiskt höja säkerheten samt öka din lönsamhet. Att ha Entera AB som din IT-partner kommer att ge dig stora fördelar.


VISION

Att vara det självklara valet av IT-partner som med omtanke, hängivenhet och tydlighet kommer att bidra till ett säkert och stabilt framtida företagande.


GDPR

  • Klicka här för att ta del av vår integritetspolicy
  • 08 93 11 20

    ÖPPETTIDER
    Måndag - Torsdag 08:00 - 17:00 Fredagar 08.00 - 16.00
    Lunchstängt 12:00 - 13:00

    Support@entera.se

    Maila oss dygnet runt!

    Munkforsplan 33, 7 tr

    123 47 FARSTA

    Partners & Certifikat